Tort ananasowy II

Tort ananasowy II
Ciasto ananasowe II może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 19 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ananas, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, Ciasto Z Ananasem, oraz Tort Ananasowy I dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10x15 calowy arkusz patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Mąkę, cukier i sodę przesiać do dużej miski. Jajka, ananasa wymieszać z sokiem i wanilią. Zrobić dobrze w mieszaninie mąki i wlać mieszaninę ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas Z SokiemAnanas Z Sokiem
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
AnanasAnanas
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dobrze wymieszać i rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje19
Ocena Zdrowia1
Magazyn