Torpedy z palcem rybnym
Fish finger Torpedo to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udać się do sklepu i odebrać zwykły, , łyżka majonezu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fish & finger pie, Tacos z paluszkami rybnymi, oraz Domowe paluszki rybne sarnie.
Instrukcje
Włącz grill, ułóż paluszki rybne na stojaku do grilla i gotuj je przez 15 minut, obracając je co najmniej raz, aż powłoka ciasta będzie chrupiąca.
Pokroić bagietkę w połowie długości i ułatwić cięcie otworzyć, aby odsłonić miękki chleb wewnątrz.
Chleb obficie posmarować majonezem, a następnie napełnić sałatą, szalotką lub cebulą i ogórkiem koperkowym lub korniszonem.
Gdy paluszki rybne są gotowe, pakuj je do bagietki i pokrój w poprzek na cztery porcje.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.