Topsy-Turvy Szarlotka
Przepis Topsy-Turvy szarlotka jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 216 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz połówki orzechów pekan, mąkę, skorupę ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Topsy-Turvy Szarlotka, Topsy-Turvy Sangria, oraz Topsy-Turvy Cranberry Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 425 stopni F. W 9-calowym szklanym talerzu, wymieszać brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany.
Rozprowadzić równomiernie w dolnej części talerza ciasta. Ułóż pekan na mieszaninie. Dodać skorupy ciasto zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy ciasto, umieszczenie dolnej skorupy nad mieszaniną w patelni.
W małej misce wymieszaj cukier granulowany, mąkę i cynamon. Ułóż połowę plasterków jabłek w wyłożonej skórką talerzu ciasta.
Posypać połową mieszanki cukru. Powtórz z pozostałymi plastrami jabłka i mieszaniną cukru. Wierzch z drugą skórką; Brzeg uszczelniający i flet.
Przeciąć szczeliny w kilku miejscach w górnej skorupie.
Umieścić ciasto na arkuszu folii na środku stojaka piekarnika w piekarniku; piec 8 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F; piec od 35 do 45 minut dłużej lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie i skorupa będzie złotobrązowa. Natychmiast uruchom nóż wokół krawędzi ciasta poluzować.
Umieść talerz do góry nogami nad ciastem; obróć talerz do serwowania i talerz do ciasta.
Podawać na ciepło lub ostudzić z bitą śmietaną.