Topsy-Turvy Szarlotka

Topsy-Turvy Szarlotka
Przepis Topsy-Turvy szarlotka jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 216 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz połówki orzechów pekan, mąkę, skorupę ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Topsy-Turvy Szarlotka, Topsy-Turvy Sangria, oraz Topsy-Turvy Cranberry Cakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 425 stopni F. W 9-calowym szklanym talerzu, wymieszać brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozprowadzić równomiernie w dolnej części talerza ciasta. Ułóż pekan na mieszaninie. Dodać skorupy ciasto zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy ciasto, umieszczenie dolnej skorupy nad mieszaniną w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W małej misce wymieszaj cukier granulowany, mąkę i cynamon. Ułóż połowę plasterków jabłek w wyłożonej skórką talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posypać połową mieszanki cukru. Powtórz z pozostałymi plastrami jabłka i mieszaniną cukru. Wierzch z drugą skórką; Brzeg uszczelniający i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Przeciąć szczeliny w kilku miejscach w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Umieścić ciasto na arkuszu folii na środku stojaka piekarnika w piekarniku; piec 8 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F; piec od 35 do 45 minut dłużej lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie i skorupa będzie złotobrązowa. Natychmiast uruchom nóż wokół krawędzi ciasta poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Umieść talerz do góry nogami nad ciastem; obróć talerz do serwowania i talerz do ciasta.
8
Usuń talerz ciasta.
9
Podawać na ciepło lub ostudzić z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn