Tomato Bruschetta

Tomato Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pomidor Bruschettan spróbować. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 104 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, oliwy z oliwek, chrupiący chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tomato Bruschetta, Tomato Bruschetta, oraz Bruschetta z pomidorem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ocet balsamiczny w średniej, niereaktywnej misce i ubijaj oliwę w wolnym strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oleju, bardzo lekko posmaruj wierzchy chleba olejem. Obróć plastry i posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju. Obficie przyprawić jedną stronę tylko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść chleb na grillu (rezerwy blachy do pieczenia) i gotować, aż pojawią się znaki grill i chleb jest tosty i chrupiące, o 2 do 3 minut na stronie.Powrót chleb z grilla do zarezerwowanej blachy do pieczenia przyprawione-side up i pocierać przyprawione boki z czosnkiem clove.To zebrać: podzielić mieszaninę pomidorów równomiernie między kromki chleba. Tear liście bazylii na kawałki wielkości kęsa i posypać bruschetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
PomidorPomidor
ChlebChleb
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W razie potrzeby pokroić na mniejsze kawałki i podawać.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia47
Magazyn