Tomatillo Szkliwione Żeberka Dziecięce

Tomatillo Szkliwione Żeberka Dziecięce
Tomatillo Glazed Baby Back Ribers to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1041 kalorii, 90g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów, czosnek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 28 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, oraz Szkliwione Żebra Tylne Dziecka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połączyć paprykę, kminek, sól i pieprz w małej misce. Poklepać mieszankę przypraw na żebrach. Przykryć folią i przechowywać w lodówce 2 do 4 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F lub 250 stopni F z włączonym wentylatorem w piecu konwekcyjnym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Umieść żeberka w pojedynczej warstwie na patelni do pieczenia i zalej wodą na głębokość około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec, przykryty folią, przez 45 do 60 minut w piekarniku (lub na grillu z zamkniętą pokrywką). Odkryć i piec, aż mięso jest miękkie i zaczyna odciągnąć od kości, dodatkowe 45 do 60 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Wyjąć żeberka z patelni i rezerwy soki z patelni, aby dodać do tomatillo glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Tymczasem zrobić tomatillo glazury: w dużym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć cebulę w tłuszczu kaczki na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodać czosnek, pomidory i Serrano chiles i gotować, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, 30 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodaj zastrzeżone żeberka soki i kolendry i gotować dodatkowe 10 protokół. Puree blenderem zanurzeniowym i dodać syrop klonowy. Gotować na małym ogniu przez 10 minut, stale mieszając i uważając, aby nie spalić. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Włącz piekarnik rozgrzać do 450 stopni F, lub rozgrzać grill. Jeśli wykańczasz żebra w piekarniku, szczotkuj obficie glazurą i piecz kolejne 10 minut na stronę, fastrygując glazurą co 2 do 3 minut. Aby grillować, obficie glazurować żebra i grillować 5 minut na stronę, często szczotkując dodatkową glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Pokroić żebra i podawać na gorąco z dodatkową polewą z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn