Tomatillo lub salsa z zielonego pomidora

Tomatillo lub salsa z zielonego pomidora
Salsa Tomatillo lub Green Tomato Apple może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 10 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, kolendrę, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Salsa Pieczona Tomatillo-Zielona Salsa, oraz Zielona Papryka I Salsa Tomatillo dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia1
Magazyn