Tom Valenti ' s Lamb Shanks

Tom Valenti ' s Lamb Shanks
Tom Valenti ' s Lamb Shanks is a bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ziarna pieprzu, puree z fasoli, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Trzcina Jagnięca Duszona, Jagnięca Golonka Ufa, oraz Trzcina Jagnięca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. doprawić jagnięciną solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać 3 łyżki oleju w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj seler, marchew, i cebula; gotować, aż bardzo miękkie, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotować 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
5
Dodaj tymianek, liść laurowy, pieprz, anchois, i czosnek; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SardeleSardele
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
6
Dodać wina, ocet i cukier; podnieść ogień do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do średniego i dodać buliony. Pozostaw na średnim ogniu, podczas gdy brązową trzcinę jagnięcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
OcetOcet
BulionBulion
CukierCukier
7
Pozostałe 1/4 szklanki oliwy wlać na patelnię. Na średnim ogniu, brązowe golenie jagnięce dobrze ze wszystkich stron, za pomocą szczypiec, aby je przewrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
PatelniaPatelnia
8
Przełóż jagnięce golonki na patelnię i wylej na wierzch płyn do duszenia. Przykryć folią aluminiową i gotować w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć folię i gotować jeszcze 2 1/2 do 3 godzin, obracając trzonki co pół godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Wyjąć trzonki z płynu do duszenia i odcedzić płyn. Odtłuść tłuszcz, który unosi się na powierzchnię, a następnie użyj płynu jako sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
11
Podawać w płytkich miseczkach na szczycie Puree z białej fasoli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
W porcji: 400 kalorii, 12g węglowodanów, 38g białka, 19g tłuszczu, 120mg cholesterolu
13
Podział Żywieniowy: New Wellness, Richmond, Va.
14
New Wellness, Richmond, Va.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn