Tom Valenti ' s Lamb Shanks is a bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ziarna pieprzu, puree z fasoli, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Trzcina Jagnięca Duszona, Jagnięca Golonka Ufa, oraz Trzcina Jagnięca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. doprawić jagnięciną solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Podgrzać 3 łyżki oleju w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj seler, marchew, i cebula; gotować, aż bardzo miękkie, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotować 1 do 2 protokół.
Dodać wina, ocet i cukier; podnieść ogień do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do średniego i dodać buliony. Pozostaw na średnim ogniu, podczas gdy brązową trzcinę jagnięcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina Jagnięca
Ocet
Bulion
Cukier
7
Pozostałe 1/4 szklanki oliwy wlać na patelnię. Na średnim ogniu, brązowe golenie jagnięce dobrze ze wszystkich stron, za pomocą szczypiec, aby je przewrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina Jagnięca
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
Patelnia
8
Przełóż jagnięce golonki na patelnię i wylej na wierzch płyn do duszenia. Przykryć folią aluminiową i gotować w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina Jagnięca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
9
Wyjąć folię i gotować jeszcze 2 1/2 do 3 godzin, obracając trzonki co pół godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
10
Wyjąć trzonki z płynu do duszenia i odcedzić płyn. Odtłuść tłuszcz, który unosi się na powierzchnię, a następnie użyj płynu jako sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
11
Podawać w płytkich miseczkach na szczycie Puree z białej fasoli.