Tofu Marsala
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj Tofu Marsalan. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 681 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Z Tofu Marsala, Tofu z grzybami Marsala, oraz Zdrowe i pyszne: Tofu i grzyby Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć Ogród brązowy sos i 1/4 szklanki Marsala w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Pokrój tofu wzdłuż na 8 (1/2-inch-gruby) steki. Pogłębiać w mące.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj połowę tofu; smażyć 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło. Powtórz procedurę z 1 łyżeczką oleju i pozostałym tofu. Wymieszać w 1/4 szklanki Marsala i sok, skrobanie patelni poluzować brązowe kawałki. Wymieszać z brązowym sosem, cebulą i 2 łyżkami natki pietruszki. Ułóż 1 filiżanka makaronu na każdym z 4 talerzy; top każdy z 2 steki tofu i 1/2 Puchar sosu.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.