Tofu Benedict z wegańskim sosem holenderskim i domowymi angielskimi babeczkami
Tofu Benedict z wegańskim sosem holenderskim i domowymi angielskimi babeczkami może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 306 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku z cytryny, szpinak, pół bloku tofu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Jajka Po Benedyktyńsku Z Wegańskim Sosem Holenderskim, Jajka Po Benedyktyńsku-SOS Hollandaise, oraz Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim.
Instrukcje
W dużej misce do mieszania, delikatnie ubić razem ciepłą wodę, ciepłe tak pyszne mleko migdałowe, cukier i drożdże, aby rozpuścić cukier.
Odstawić na 5 minut lub do spienienia. W międzyczasie mąkę i sól przesiać w innej misce.
Roztopioną margarynę wymieszać z mieszaniną drożdżową, dbając o to, aby margaryna była letnia i nie gorąca.
Dodać mieszaninę mąki w kilku dodatkach, aż do utworzenia miękkiego, choć nie lepki, ciasto. Ugniatać tylko do elastycznego, a następnie powrócić do lekko naoliwionej miski i przykryć przez 1 godzinę do 1-1 / 2 godzin lub do podwojenia luzem.Wyłożyć dużą blachę do pieczenia z pergaminem i obficie posypać pergaminem mąką kukurydzianą. Dziurkować ciasto, ale nie zagniatać. Ciasto obrócić na czystą powierzchnię roboczą i za pomocą lekko posypanej mąką okrągłej foremki do ciastek pociąć ciasto na okręgi, umieszczając muffinki na przygotowanym arkuszu jako pracę. Przykryć luźno czystym ręcznikiem do naczyń i odstawić na 30 do 40 minut.
Podgrzać lekko naoliwioną patelnię do 149° lub na małym ogniu. Ostrożnie umieścić babeczki na patelni i gotować przez 10 minut z każdej strony, lub do lekko rumiane.
Przenieść angielskie muffinki do stojaka chłodzącego do ostygnięcia. Przechowywać w plastikowych woreczkach na chleb do week.In miskę do mieszania, połączyć wszystkie składniki i ubijać, aż będzie gładka.Nadaj sosowi smak i dostosuj przyprawę w razie potrzeby.Pokroić tofu na cale grube płyty i smażyć na patelni. Doprawić papryką, solą i czosnkiem w proszku.Tosty angielskie babeczki lekko, top z wegańskiej szynki lub boczek kanadyjski, płyty tofu, i wegańskie SOS hollandaise.Opcjonalnie top z plasterkami pomidora i trochę zwiędłego szpinaku.