Tofu Benedict z wegańskim sosem holenderskim i domowymi angielskimi babeczkami
Tofu Benedict z wegańskim sosem holenderskim i domowymi angielskimi babeczkami może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 306 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku z cytryny, szpinak, pół bloku tofu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Jajka Po Benedyktyńsku Z Wegańskim Sosem Holenderskim, Jajka Po Benedyktyńsku-SOS Hollandaise, oraz Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim.
Instrukcje
1
W dużej misce do mieszania, delikatnie ubić razem ciepłą wodę, ciepłe tak pyszne mleko migdałowe, cukier i drożdże, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Odstawić na 5 minut lub do spienienia. W międzyczasie mąkę i sól przesiać w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Roztopioną margarynę wymieszać z mieszaniną drożdżową, dbając o to, aby margaryna była letnia i nie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
4
Dodać mieszaninę mąki w kilku dodatkach, aż do utworzenia miękkiego, choć nie lepki, ciasto. Ugniatać tylko do elastycznego, a następnie powrócić do lekko naoliwionej miski i przykryć przez 1 godzinę do 1-1 / 2 godzin lub do podwojenia luzem.Wyłożyć dużą blachę do pieczenia z pergaminem i obficie posypać pergaminem mąką kukurydzianą. Dziurkować ciasto, ale nie zagniatać. Ciasto obrócić na czystą powierzchnię roboczą i za pomocą lekko posypanej mąką okrągłej foremki do ciastek pociąć ciasto na okręgi, umieszczając muffinki na przygotowanym arkuszu jako pracę. Przykryć luźno czystym ręcznikiem do naczyń i odstawić na 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Punch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podgrzać lekko naoliwioną patelnię do 149° lub na małym ogniu. Ostrożnie umieścić babeczki na patelni i gotować przez 10 minut z każdej strony, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Przenieść angielskie muffinki do stojaka chłodzącego do ostygnięcia. Przechowywać w plastikowych woreczkach na chleb do week.In miskę do mieszania, połączyć wszystkie składniki i ubijać, aż będzie gładka.Nadaj sosowi smak i dostosuj przyprawę w razie potrzeby.Pokroić tofu na cale grube płyty i smażyć na patelni. Doprawić papryką, solą i czosnkiem w proszku.Tosty angielskie babeczki lekko, top z wegańskiej szynki lub boczek kanadyjski, płyty tofu, i wegańskie SOS hollandaise.Opcjonalnie top z plasterkami pomidora i trochę zwiędłego szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Hollandaise
½ łyżeczki Soli
Boczek Kanadyjski
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Uncje Płynu świeżej Wody
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1-1/2 Szklanki Piwa
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty