Toffi z piwem i bekonem
Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 6G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz masło, sól morska, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Toffi Crunch Coffee Sundaes, All-American Root Beer Float Brownie Sundaes, oraz Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić boczek w średnim rondlu na średnim ogniu i gotować, mieszając, aż bardzo chrupiące, o 10 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych, zachowując tłuszcz na patelni.
Dodaj brązowy cukier, syrop kukurydziany, piwo, masło, śmietana i szczypta każdej koszernej soli i pieprzu na patelnię. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, 6 do 8 protokół.
Przenieść do miski i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Łyżka lodów do misek i łyżką sosu toffi na wierzchu.
Udekoruj chrupiącymi kawałkami boczku, prażonymi orzechami pekan i solą morską.