Budyń Klonowy
Klonowy krem jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Mieszanka syropu o Smaku klonowym, białka jaj, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kubki Z Kremem Klonowym, Klonowy Krem Dyniowy-Przeciw Wszelkim Ziarnom, oraz Klonowy krem z orkiszową skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Mleko podgrzać tylko do wrzenia w rondlu 1-quart; ostudzić.
W małej misce ubić jajka, białka, cukier, ekstrakt z klonu i sól; stopniowo mieszać z mlekiem.
Wlać do czterech kubków budyniu 6 uncji. Upuść dokładnie 1 łyżeczkę syropu klonowego na środek mieszanki w każdej filiżance (syrop opadnie na dno).
Umieść kubki w kwadratowej patelni, 9x9x2 cali, na stojaku piekarnika.
Wlać bardzo gorącą wodę do patelni w granicach 1/2 cala szczytów filiżanek.
Piec około 45 minut lub aż nóż włożony w połowie drogi między środkiem a krawędzią wyjdzie czysty.
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 12 godzin. Unmold w czasie odsiadki. Wierzch z owocami. Natychmiast przykryć i schłodzić Pozostałe kremy.