Przepis Toby ' s Fish and Chips jest gotowy w około 13 minut i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. To danie główne ma 379 kalorii, 48g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.84 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz propozycje serwowania: frytki, dorsz, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać frytki można śledzić to danie główne z Super Jedzenie Słodkie Ziemniaki Deser Frytki jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), oraz Tort Urodzinowy Toby Pociąg.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, sól i czosnek w proszku. Każdą porcję ryby zanurzyć w maślance, następnie zwinąć w mąkę, aż będzie równomiernie przykryta, odstawić na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Rozgrzać frytkownicę do 360 stopni F i gotować ryby przez 6-8 minut, lub do złotego koloru i gotowe. Aby sprawdzić, czy ryba nie jest łuszcząca się i wygląda mlecznobiale, należy pokroić na jedną porcję i sprawdzić, czy ryba jest łuszcząca się i wygląda mlecznobiale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Podawać z frytkami, surówką i pieczywem czosnkowym.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.