Tiramisu Indywidualne
Przepis poszczególnych Tiramisu drobiazgi może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka twarogu, cukier, cakelike ladyfingers, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Indywidualne Drobiazgi Żurawinowe, Indywidualne Drobiazgi Z Czerwonego Aksamitu, oraz Indywidualne Drobiazgi Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kawę z winem; odstaw na bok.
Umieścić sery w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Każdą ladyfinger pokroić w poprzek na 3 kawałki. Ułóż 5 kawałków ladyfinger w każdym z 9 wineglasses lub małych miseczek; skropić każdą porcję z około 1 łyżką mieszanki kawy. Łyżka około 1 1/2 łyżki mieszanki sera do każdej szklanki. Powtórz warstwy raz; posypać równomiernie kakao. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.