Tipsy Sernik Z Ajerkoniakiem
Tipsy Sernik z ajerkoniakiem wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz biszkoptowe okruchy mąki pszennej, skrobię kukurydzianą, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Eggnog Love {: Sernik Z Ajerkoniakiem}, Sernik Z Ajerkoniakiem, oraz Sernik z ajerkoniakiem III dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki; dobrze wymieszać. Mocno naciśnij mieszaninę okruchów na dnie i 1 1/2" po bokach lekko nasmarowanej 9" patelni sprężynowej.
Piec w temperaturze 325 przez 12 do 15 minut.
Wyjąć do stojaka z drutu; ostudzić.
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie kremowy; stopniowo dodawać 1 szklankę cukru i skrobię kukurydzianą, dobrze ubijając.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z ajerkoniakiem, rumem i brandy.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę. (Środek będzie miękki.)
Wyjąć z piekarnika i delikatnie uruchomić nożem wokół krawędzi patelni, aby zwolnić sernik z boków; powrót do piekarnika. Wyłączyć piekarnik; pozostawić sernik w piekarniku, z częściowo otwartymi drzwiami piekarnika, 30 minut.
Ostudzić do temperatury pokojowej na patelni na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Usunąć boki patelni i top sernik z cukrem płatki róży, w razie potrzeby.