Timballo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, mięso kiełbasa, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bakłażan Timballo z Cavatelli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie podsmażyć kiełbasę, rozbijając grudki widelcem, aż nie będzie już różowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę i liść laurowy i podsmażyć, często mieszając, aż cebula zacznie brązowieć, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Cebula
3
Dodaj marchew, seler i sól i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
Seler
Sól
4
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę, następnie dodaj wino i rozpalaj przez gotowanie, skrobając wszelkie brązowe kawałki, aż większość cieczy odparuje, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Wino
5
Dodaj pomidora czystego i cukru i gotować, mieszając często, aż zgęstnieje, 8 do 10 minut. Ostudzić sos i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Pomidor
SOS
Cukier
1
Makaron gotować w garnku 6-do 8-quart wrzącej aż al dente, a następnie przenieść ze skimmerem do durszlaka do odsączenia (nie spłukać), rezerwując wodę w garnku gotować chard. Makaron ostudzić, rozprowadzić na patelni do pieczenia, ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Chard Szwajcarski
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Durszlak
Skimmer
Garnek
1
Dodaj chard do garnka i dusić, odkryte, do miękkości, 3 do 5 minut, a następnie przenieść skimmer do miski z lodem i zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
Woda
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skimmer
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Garnek
2
Odcedzić chard i ścisnąć garściami, a następnie drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
3
Rozgrzać masło w 1 1/2 - do 2-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi, następnie dodać czosnek i gotować, ubijając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
4
Dodaj mąkę i gotuj, ubijając, 1 minutę, a następnie dodaj mleko w wolnym strumieniu, ubijając. Doprowadzić do wrzenia, ubijając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż sos jest lekko zagęszczony, o 5 protokół. Wymieszać chard, sól, pieprz, gałka muszkatołowa i 2 łyżki parmigiano, a następnie zdjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Gałka Muszkatołowa
Pieprz
Chard Szwajcarski
Mąka Uniwersalna
SOS
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
1
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Naczynie z sufletem olejowym i dolną linią z okrągłym papierem pergaminowym, następnie pergaminem olejowym. Dno naczynia przykryć pojedynczą warstwą makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
3
Posypać 1/2 szklanki mozzarelli i 3 łyżki Parmigiano na makaron, następnie połówkę sosu mięsnego łyżką w równej warstwie na ser. Jedną trzecią pozostałego makaronu ułóż na sosie mięsnym w naczyniu sufletowym i polej całą boćwiną, następnie kolejną warstwą makaronu (około połowy reszty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Parmigiano Reggiano
Ser
Chard Szwajcarski
Makarony
SOS
Mięso
4
Posypać pozostałą ilością serów, następnie łyżkę pozostałego sosu mięsnego na ser. Top z pozostałym makaronem. (Możesz mieć makaron pozostały.) Makaron przykryć naoliwioną warstwą pergaminu (strona Naoliwiona w dół) i przykryć naczynie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Makarony
SOS
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
5
Piec w szerokim garnku 6-do 8-quart aż do bulgotania i metalowy szaszłyk lub cienki nóż włożony do środka timballo wychodzi gorący w dotyku, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
Piekarnik
Nóż
Garnek
6
Wyjąć suflet danie z kąpieli wodnej i odstawić, pokryte, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
7
Wyjąć folię i pergamin i obrócić nożem Brzeg timballo, aby poluzować, następnie odwrócić półmisek na suflet i odwrócić timballo na półmisek.