Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą Tomatillo

Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą Tomatillo może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 38g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mąkę kukurydzianą, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą Tomatillo, Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą, oraz Tilapia z mąki kukurydzianej z czarną fasolą i salsą.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 6 składników w blenderze; proces do gładkiej. Odstawić.
Aby przygotować ryby, mąkę i mąkę kukurydzianą połączyć w płytkim naczyniu.
Połącz 1 łyżkę wody i białka jaja w płytkim naczyniu, dobrze mieszając.
Posypać obie strony ryby równomiernie solą i chili w proszku.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Ryby zanurzyć w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie mąki.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 2 1/2 protokół z każdej strony lub do rybie płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio