Tilapia z kremowym sosem z białego wina z krewetek i krabów

Tilapia z kremowym sosem z białego wina z krewetek i krabów
Tilapia z kremowym sosem z krewetek i krabów z białego wina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.9 za porcję. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szalotki, krewetki, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Filety Z Łososia Z Kremowym, Białym Winem/Sosem Mięsno-Krabowym, Crab Linguine w sosie czosnkowym z białego wina, oraz Zjedz to: krewetki w białym winie i sosie czosnkowym.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn