Tilapia z balsamicznym brązowym masłem i kremowym Farfalle z boczkiem, pomidorem i groszkiem
Tilapia z balsamicznym brązowym masłem i kremowym Farfalle z boczkiem, pomidorem i groszkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1191 kalorii, 65g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 5,52 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 130 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, mąkę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest super. Podobne przepisy to Tilapia z balsamicznym brązowym masłem i kremowym Farfalle z boczkiem, pomidorem i groszkiem, Celebration Part I: kremowe farfalle z groszkiem i boczkiem, oraz Kremowe Farfalle z łososiem i groszkiem.
Instrukcje
1
Podgrzać garnek wody do wrzenia, posolić wodę i ugotować makaron do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Podgrzej głęboką dużą patelnię z 1 łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj boczek i chrupiące 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
4
Dodać cebulę, czosnek, liść laurowy i grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować do miękkości, ale nie rumiane, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Liście Laurowe
Czosnek
Cebula
5
Dodaj pomidory, zmiażdż je drewnianą łyżką i gotuj 15 minut na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
6
Doprawić rybę solą i pieprzem. Pył ryby z mąki i strząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Uniwersalna
Gruby Czerwony Cukier
Ryby
7
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować ryby 4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Podczas gdy ryba gotuje, groszek wymieszaj z sosem, wróć do bańki i wymieszaj ser mascarpone. Dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Przyprawy
SOS
Ryby
Groch
9
Wyjmij rybę z patelni na talerz i przykryj luźno folią, aby utrzymać ciepło. Zmniejszyć ogień do średniego i dodać masło do patelni. Brązowe masło, 2 do 3 minut, wymieszać balsamiczny i gotować na wolnym ogniu 1 do 2 minut, aby zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Folia Aluminiowa
10
Na rybę polać brązowym masłem i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Masło
Ryby
11
Makaron odcedzić, wrzucić z sosem i zwiędłej bazylii do makaronu.
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.