Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej w piecu tilapii z tandetnym Polentanem. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz musztardę, rosół z kurczaka, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca Serowa Polenta Pieczona W Piekarniku, Crunchy Piekarnik Smażone Tilapia, oraz Tilapia smażona w piekarniku z masłem Bazyliowo-cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Wymieszać bulion i musztardę w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo dodawać polentę, stale mieszając trzepaczką. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj 20 minut, często mieszając. Wymieszać z parmezanem, oregano i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
Miejsce panko i dalej 4 składniki (przez pieprz) w dużej patelni; gotować na średnim ogniu 3 minut lub aż tosty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.