Tilapia Powlekana Preclem

Tilapia Powlekana Preclem
Tilapia powlekana preclem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1805 kalorii, 109G białka, oraz 96 g tłuszczu na porcję. Na $9.77 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz majonez, precle, filety z tilapii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać precle, można śledzić to danie główne z Precelki Z Masłem Orzechowym jako deser. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Tilapia Powlekana Parmezanem, Tilapia Powlekana Curry, oraz Tilapia pokryta ziołami z cytryną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posmaruj obie strony filetów majonezem.W razie potrzeby posmarować pokruszonymi precelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
3
Umieścić na lekko nasmarowanej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec 12 do 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia52
Magazyn