Tilapia Pieczona
Pieczona Tilapia może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 1177 kalorii, 80g białka, oraz 93g tłuszczu. Na 8,24 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest dostarczany przez Recipezaar. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz parmezan, oliwę z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Cała Pieczona Tilapia, Tilapia Pieczona, oraz Tilapia Pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połóż pomidora na dnie 9x13.Na pomidorach rozsypać zielone oliwki i skórkę z cytryny.Doprawić solą i pieprzem oraz skropić oliwą.
Połączyć majonez i parmezan.
Połóż rybę na pomidorze i posmaruj majonezem / parmezanem.
Piec w 375, aż ryba będzie nieprzezroczysta i polewa jest złoty w miejscach, około 20 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.