Thai Red Chicken Curry

Thai Red Chicken Curry
Przepis Thai Red Chicken Curry jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetów udowych z kurczaka, bazylia, olej arachidowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajskie czerwone Curry z warzywami, Kurczak Thai Red Curry, oraz Tajskie Curry Z Kurczakiem.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Jasnożółty z zielonymi odcieniami. Pieprzny na nosie, nuty przypraw typowych dla Grüner Veltliner, aromatyczne zioła i żółte owoce. Gęsty i złożony na podniebieniu, obiecujący potencjał starzenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn