Texas T-Bones
Need a przystawka bezglutenowa? Texas T-Bones może być świetny przepis, aby spróbować. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 28 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, ząbek czosnku, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, Butterscotch Bones, oraz Bucket o ' Bones.
Instrukcje
Przyciąć tłuszcz na stekach wołowych do grubości 1/4 cala. Wołowinę natrzeć czosnkiem. Wciśnij pieprz na wołowinę. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Wymieszać masło, musztardę, sos Worcesershire i sok z limonki; rezerwy.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Przykryć i grill Wołowina 4 do 5 cali od średniego ciepła 16 do 18 minut dla średniej doneness, obracając w połowie grillowania.
Na ciepłym talerzu ułożyć wołowinę, usunąć kość.
Wołowinę pokroić pod ukośnym kątem na cienkie plasterki.