Texas Chili mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 823 kalorie, 58g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz nasiona kminku, awokado, grubą sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest super. Spróbuj Texas Beef Mostek Chili, Texas-Style Chili z mostkiem, oraz Texas BBQ Beef Mostek dla podobnych receptur.
Pourenough wrzącej wody na pokrycie. Moczyć chiles zmiękczyć, co najmniej 30 minut andup do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Woda
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. podsmaż boczek w dużym garnku odpornym na działanie pieca na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
4
Dodatki. Zmniejszyć ogień do medium; przykryć iCook do miękkości, około 5 minut.
5
Posypać grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
6
Dodaj do garnka; wymieszać do herbu. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Odcedzić chiles, rezerwując moczenie cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
8
Umieścić chiles w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj 1 szklankę moczenia płyn, czosnek, chili w proszku, nasiona kminku, oregano, kolendra, i 1 1/2 łyżeczki soli chrupkiej; zmiksuj na puree, dodając więcej płynu do smażenia o 1/4 garści, jeśli jest bardzo gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Nasiona Kminku
Kolendra
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Czosnek
Sól
10
Wlać puree na mostek w garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
11
Dodaćpomidory z sokami, piwem, zielonymi chiles i łodyg kolendry. Wymieszać, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka Chili
Kolendra
Piwo
12
Przynieś chili na wolnym ogniu. Przykryć i umieścić w piekarniku. Gotować 2 godziny. Uncover i cookuntil wołowina jest prawie delikatna, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Dodać squash; wymieszać, aby płaszcz. Pieczeń i Kabaczek są delikatne, dodając więcej płynu do namaczania w razie potrzeby, aby zachować mięso, o 45 minut dłużej. Przyprawy do smaku z solą i pieprzem. Tilt potand łyżka od wszelkich tłuszczu z powierzchni sauce.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu.Chłodny 1 godzina. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Nóż Do Obierania
SOS
Wołowina
1
Zestaw ozdabia nierozłączne naczynia. Rozgrzej chili na małym ogniu. Chochle chili do misek i podawać.* Dostępne w wielu supermarketach oraz w specjalnych sklepach spożywczych i na rynkach łacińskich.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Sangre de Toro Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.