Texas Beef Mostek Chili

Texas Beef Mostek Chili
Texas Chili mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 823 kalorie, 58g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz nasiona kminku, awokado, grubą sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest super. Spróbuj Texas Beef Mostek Chili, Texas-Style Chili z mostkiem, oraz Texas BBQ Beef Mostek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić chiles w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pourenough wrzącej wody na pokrycie. Moczyć chiles zmiękczyć, co najmniej 30 minut andup do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. podsmaż boczek w dużym garnku odpornym na działanie pieca na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
4
Dodatki. Zmniejszyć ogień do medium; przykryć iCook do miękkości, około 5 minut.
5
Posypać grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Dodaj do garnka; wymieszać do herbu. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Odcedzić chiles, rezerwując moczenie cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
8
Umieścić chiles w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj 1 szklankę moczenia płyn, czosnek, chili w proszku, nasiona kminku, oregano, kolendra, i 1 1/2 łyżeczki soli chrupkiej; zmiksuj na puree, dodając więcej płynu do smażenia o 1/4 garści, jeśli jest bardzo gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Nasiona KminkuNasiona Kminku
KolendraKolendra
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
SólSól
10
Wlać puree na mostek w garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodaćpomidory z sokami, piwem, zielonymi chiles i łodyg kolendry. Wymieszać, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
KolendraKolendra
PiwoPiwo
12
Przynieś chili na wolnym ogniu. Przykryć i umieścić w piekarniku. Gotować 2 godziny. Uncover i cookuntil wołowina jest prawie delikatna, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Dodać squash; wymieszać, aby płaszcz. Pieczeń i Kabaczek są delikatne, dodając więcej płynu do namaczania w razie potrzeby, aby zachować mięso, o 45 minut dłużej. Przyprawy do smaku z solą i pieprzem. Tilt potand łyżka od wszelkich tłuszczu z powierzchni sauce.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu.Chłodny 1 godzina. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SOSSOS
WołowinaWołowina
1
Zestaw ozdabia nierozłączne naczynia. Rozgrzej chili na małym ogniu. Chochle chili do misek i podawać.* Dostępne w wielu supermarketach oraz w specjalnych sklepach spożywczych i na rynkach łacińskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Sangre de Toro Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
Bladożółty z drobnym i trwałym perlażem. Intensywne. Aromaty kwiatowe i świeże owoce w doskonałej harmonii z nutami cytrusowymi i anyżowymi. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże.Doskonały jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia67
Magazyn