Texas BBQ Beef mostek
Texas BBQ Beef mostek jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 447 kalorii, 48g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos z grilla, mostek wołowy, Wino i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Texas BBQ Beef Mostek, Texas Beef Mostek Chili, oraz Grillowany Mostek Wołowy Texas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki rub w małej misce; naciśnij równomiernie na mostku wołowym.
Umieść mostek, gruby bok do góry, w garnku.
Połączyć sos barbecue i wino w małej misce.
Wlać wokół mostek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć szczelnie i gotować na wolnym ogniu 2-1 / 2 do 3 godzin lub aż mostek jest przetargu widłowego.
Wyjąć mostek; utrzymać ciepło.
Odtłuszczone tłuszcze z płynu do gotowania. Doprowadzić płyn do gotowania do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, odkryte, 8 do 10 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki sosu, mieszając od czasu do czasu.
Przyciąć tłuszcz z mostka. Pokrój po przekątnej ziarno w cienkie plasterki.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Mostek wołowy w menu? Spróbuj sparować z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino można spróbować jest Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (Preservative Free) Shiraz jest wytwarzany z winogron uprawianych na certyfikowanych biodynamicznych winnicach jednowarstwowych, uprawianych bez herbicydów, fungicydów lub syntetycznych chemikaliów. Jest wytwarzany bez jakichkolwiek dodatków: siarki (konserwantów), kwasu, taniny lub drobin. Jest to średnio mocne, świeże, owocowe wino, które jest pyszne, jak młode wino. Mając to na uwadze, mają PF shiraz z powrotem do ich pierwszego rocznika 2013, który nadal pokazuje niektóre piękne żywe postacie.Wegańskie