Terryna Z Serem Pesto
Pesto ser Terrina może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka suszonego na słońcu pesto pomidorowe, serek śmietankowy, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Kozi ser, Pesto i suszone na słońcu pomidory, Papryka Żółta Pesto Terrina, oraz Rukola z pomidorowym kozim serem Terrine.
Instrukcje
Linia 5 x 3 x 1 1/2-calowa patelnia do chleba z folią, umożliwiającą wystawienie folii poza krawędzie patelni.
W małej misce wymieszać razem 4 uncje twarogu, migdały, cebula i skórka z cytryny. W innej małej misce połączyć 4 uncje twarogu i pesto pomidorowe. W trzeciej misce połączyć pozostały serek śmietankowy, pesto bazyliowe i 1 łyżkę natki pietruszki.
Równomiernie wcisnąć mieszankę pomidorową do wyłożonej patelni. Równomiernie rozprowadzić mieszaninę migdałów na wierzchu. Łyżka mieszanki bazylii na mieszaninie migdałów. Pokrowiec z folią. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny do 2 dni.
Odwróć patelnię na półmisek, aby usunąć ser z patelni.
Zdejmij folię. Nacisnąć pozostałą pietruszkę po bokach i wierzchu terryny.