Teriyaki Swordfish Kabobs

Teriyaki Swordfish Kabobs
Teriyaki Swordfish Kabobs to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka papryki, marynaty teriyaki, pomarańczowej marmolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Teriyaki Swordfish Kabobs, Osty Swordfish Kabobs, oraz Miecznik Krewetka Kabobs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj marynatę teriyaki, marmoladę i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
MarynataMarynata
ImbirImbir
3
Kawałki ryb, pomarańczowe kliny i kawałki papryki na przemian na każdym z czterech 15-calowych metalowych szaszłyków, pozostawiając przestrzeń między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PomarańczowyPomarańczowy
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
4
Umieść kabobs na stojaku w patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Posmaruj sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
6
Broil z blatów o 4 cali od ciepła 10 do 12 minut, obracając raz i szczotkowanie z sosem, aż ryby płatki łatwo z widelcem. Wyrzucić resztki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn