Tennessee Mountain Stack Cake

Tennessee Mountain Stack Cake
Tennessee Mountain Stack Cake może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 858 kalorii. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką jabłka, cynamon, melasę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Mountain Dew, Staromodny Stack Cake, oraz Strawberry Stack Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i umieść stojakw pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz suche składniki w misce i ubijaj. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła i wymieszaj na średniej prędkości, aż będzie mokre i ziarniste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać melasę. Zeskrobać boki Bowl za pomocą elastycznej szpatułki, aby uzyskać wszystkie melasy w mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Dodać jajka po kolei. Zeskrobać całą drogę dospodu miski i wymieszać na niskiej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Na przemian dodawać maślankę i suchą mieszankęo jednej czwartej na raz. Zatrzymać mieszankę zeskrobać miskę i włączyć ją ponownie na lowspeed na około 10 sekund. Mieszanka powinna być sztywna jak miękkie ciasto ciasteczkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczkowe CiastoCiasteczkowe Ciasto
MaślankaMaślanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Uformuj ciasto w kulkę i zawiń w plastikwrapę. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Podziel ciasto na 6 lub 8 równych porcji i umieść każdą na okrągłym kawałku papieru pergaminowego nieco większym niż 9-calowa patelnia do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
9
Rozwałkować ciasto do wielkości pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Umieść ciasto patelni na dysku i wykończenia awaythe nadmiar wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
11
Zostawiając papier pergaminowy pod spodem, unieść dyski na blachy do pieczenia i piec je około 10 minut, lub aż górna powierzchnia wyschnie, a Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
12
Przesuń dyski z blachy do pieczenia na płaskimpowierzchni do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Aby wykonać nadzienie, połącz wszystkie składniki w dużym rondlu o grubym dnie i doprowadź do lekkiego gotowania na wolnym ogniu. Natychmiast przenieść do miski roboczej robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i pulsować w grubą pastę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Aby złożyć ciasto, rozłóż około 1 filiżanki nadzienia na każdą warstwę, uważając, aby wyśrodkować każdy dysk na górze pod nim. Powtarzaj, aż wszystkie warstwy zostaną użyte. Nie kładź nadzienia jabłkowego na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
15
Dobrze owinąć ciasto i przechowywać w lodówce do 24 godzin. Daje to czas napełniania jabłkiem do pracy się do ciasta. Dusić z cukrem cukierniczym i podawać schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1
Najlepiej suszyć jabłka samodzielnie w maszynie odwadniającej owoce. Jeśli nie ma takiej opcji, kup suszone jabłka w sklepie. Nie wyskakuj i nie kupuj musu jabłkowego, bo sekretem ciasta stosowego jest nie tylko to, co wchłania się do ciasta, ale to, co nie. słoik musu jabłkowego gubi się w warstwach, pozostawiając tylko rozmoczony stos. Chociaż sukces nie jest gwarantowany, możesz spróbować zrobić suszone plasterki jabłka w piekarniku. Obrać i cienko pokroić 15-20 świeżych jabłek (Lubię galę lub Cortland).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłka SuszoneJabłka Suszone
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść je, bez nakładania się, na blasze wyłożonej pergaminem i piec w piekarniku o temperaturze 107° do 4 godzin lub do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
From United Cakes of America: Recipes Celebrating Every State by Warren Brown. Copyright © 2010 by Warren Brown; photographs © 2010 by Joshua Cogan. Opublikowany w 2010 roku przez Stewart, Tabori & Chang, imprint of ABRAMS.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn