Tempeh Delight
Tempeh Delight wymaga około 2 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać tempeh, sos sojowy, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jak zrobić redukcję balsamiczną w 10 minut z Tempeh i ogórkami (wegańskie, gf jeśli gf tempeh jest używany), Veggie & Tempeh Sloppy Joes + wszystko, co kiedykolwiek chciałeś wiedzieć o Tempeh, oraz Pomarańczowy imbir Tempeh i Brązowy Ryż Sałatka z pomarańczowym balsamicznym Vinaigrette (wegańskie, bezglutenowe, jeśli stosuje się tempeh bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sos sojowy proces, woda, syrop klonowy, czosnek, i imbir razem w robocie kuchennym lub blendera, aż będzie gładka.
Wlać olej do naczynia do pieczenia.
Miejsce tempeh na oleju i wlać mieszankę sosu sojowego na tempeh. Przykryć naczynie folią aluminiową i marynować przez 1 do 2 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec tempeh, pokryte folią aluminiową, w nagrzanym piekarniku przez 30 protokół.
Usuń folię aluminiową, zwiększyć ciepło do 375 stopni F (190 stopni C) i kontynuować pieczenie, aż tempeh jest lekko brązowy, o 15 minut więcej.