Tatar Koreański
Tatar Koreański wymaga około 30 minut od początku do końca. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 69 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Jest idealny do valentin day. Przynosi ci to Epikurious. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Mieszanka koszernej soli, pieprzu, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tatar Koreański, Tatar Ze Steku, oraz Tatar Ze Steku.
Instrukcje
Obrać 1 ćwiartkę gruszki; pokroić w bardzo małekubki (około 1/8").
Umieścić w małej misce i wymieszać z 1/4 łyżeczki soku z cytryny.
Cut remainingpear quarters na cienkie plasterki.
Umieścić w misce amedium i wrzucić z pozostałą 1 łyżeczką soku.
Trzepaczka szalotki, sos sojowy, 1 łyżeczka sezamu, olej sezamowy, czosnek i pieprz ina średnia miska.
Dodać filet mignon i gruszki i delikatnie wrzucić aż się połączy; doprawić do smaku solą.
Starannie łyżka Tatara na plastrach gruszki.
Posypać pozostałą 1 łyżeczką sezamu i udekorować szczypiorkiem.