Tasty Taiwan-Łatwa Sałatka Wołowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smacznej sałatki z wołowiny na Tajwanie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 3,82 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać zieleni, sos sojowy, prażone orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Smaczna Włoska wołowina i makaron, Smaczny Burger z wołowiną i wątróbką, oraz Szybkie I Smaczne Kanapki Z Gorącą Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć składniki dressing; ubijać do wymieszania.
Trim fat from beef steak.
Pokrój stek wzdłuż na pół, a następnie w poprzek na paski o grubości 1/4 cala. W średniej misce, połączyć wołowinę i 2 łyżki mieszanki dressing; wrzucić do herbu.
Tymczasem w dużej misce, połączyć mieszane zielenie, marchew i orzeszki ziemne; wrzucić. Ułóż na talerzu.
W wok lub dużej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżki mieszanki opatrunkowej na średnim ogniu do gorąca.
Dodać wołowinę, 1/2 na raz, i stir-smażyć 2 do 3 minut lub aż zewnętrzna powierzchnia nie jest już różowy. Ułóż wołowinę na sałatce; mżawka pozostała mieszanka dressing nad sałatką.