Tarty z kremem kokosowym ze skórką z orzechów makadamia
Tarty z kremem kokosowym ze skórką z orzechów Macadamia może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cukier, orzechy makadamia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe tarty Kokosowe Macadamia (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Lody Kokosowo-Makadamiańskie, oraz Lody rumowo-Makadamiańskie z grillowanym ananasem i kokosem.
Instrukcje
1
Wymieszać 1/3 szklanki mąki i 3/4 szklanki cukru; ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Mleko ugotować w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorące. Stopniowo ubijaj około jednej czwartej gorącego mleka do mieszaniny jaj; dodaj do pozostałego gorącego mleka, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
3
Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 5 do 6 minut lub aż zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Wyjąć z ognia; wymieszać wanilią i 1 szklanką kokosa. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Wanilia
5
Piec pozostałe 1/2 Puchar kokosa w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 5 do 6 minut lub do tosty; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
6
Pulse 2 1/2 szklanki mąki i masła w robocie kuchennym, aż kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
7
Dodaj 2 łyżki wody i pulsować 30 sekund lub aż ciasto tworzy piłkę. Wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść w orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Woda
Orzechy
8
Podziel ciasto na 12 równych porcji; naciśnij każdą porcję na patelnię (3-4 cale). Nakłuć DNA widelcem i umieścić na 15-x 10-calowej patelni jellyroll. Przykryć i zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
Patelnia
9
Piec na patelni jellyroll w temperaturze 375 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić w patelniach tartowych 5 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
10
Łyżka mieszanki kremu kokosowego do skorupek tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
Kokos
Budyń
11
Ubij śmietanę do ubijania i 3 łyżki cukru z dużą prędkością za pomocą elektrycznego miksera, aż utworzą się miękkie szczyty; dollop lub pipe na tarty.