Tarty z kremem kokosowym ze skórką z orzechów makadamia

Tarty z kremem kokosowym ze skórką z orzechów makadamia
Tarty z kremem kokosowym ze skórką z orzechów Macadamia może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cukier, orzechy makadamia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe tarty Kokosowe Macadamia (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Lody Kokosowo-Makadamiańskie, oraz Lody rumowo-Makadamiańskie z grillowanym ananasem i kokosem.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/3 szklanki mąki i 3/4 szklanki cukru; ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Mleko ugotować w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorące. Stopniowo ubijaj około jednej czwartej gorącego mleka do mieszaniny jaj; dodaj do pozostałego gorącego mleka, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 5 do 6 minut lub aż zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wyjąć z ognia; wymieszać wanilią i 1 szklanką kokosa. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
WaniliaWanilia
5
Piec pozostałe 1/2 Puchar kokosa w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 5 do 6 minut lub do tosty; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Pulse 2 1/2 szklanki mąki i masła w robocie kuchennym, aż kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
7
Dodaj 2 łyżki wody i pulsować 30 sekund lub aż ciasto tworzy piłkę. Wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść w orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
OrzechyOrzechy
8
Podziel ciasto na 12 równych porcji; naciśnij każdą porcję na patelnię (3-4 cale). Nakłuć DNA widelcem i umieścić na 15-x 10-calowej patelni jellyroll. Przykryć i zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
9
Piec na patelni jellyroll w temperaturze 375 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić w patelniach tartowych 5 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Łyżka mieszanki kremu kokosowego do skorupek tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
KokosKokos
BudyńBudyń
11
Ubij śmietanę do ubijania i 3 łyżki cukru z dużą prędkością za pomocą elektrycznego miksera, aż utworzą się miękkie szczyty; dollop lub pipe na tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
12
Posypać prażonym kokosem; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn