Tarty Morelowo-Orzechowo-Brie
Tarty morelowo-Orzechowo-Brie wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 154 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz arkusze ciasta francuskiego, brie, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantne Tarty Orzechowe Brie, Tarta filo z Brie i szparagami, oraz Brie I Karmelizowane Pieczarki Mini Tarty.
Instrukcje
Piec pekan w 350 w płytkiej patelni przez 10 do 15 minut lub do tosty; ostudzić.
Z sera wyjąć skórkę, ser pokroić w 24 kostki i odstawić na bok.
Ciasto rozwałkować na prostokąt o wymiarach 15 x 10 cali na lekko posypanej mąką powierzchni; pokroić w 24 kwadraty. Dopasuj kwadraty do miniaturowych patelni na muffinki, rozszerzając narożniki nieco powyżej obręczy kubka.
Piec ciasto w 425 przez 10 do 12 minut lub aż zacznie brązowieć.
Wyjąć z piekarnika i delikatnie wcisnąć uchwyt drewnianej łyżki do środka każdego ciasta, tworząc skorupy tarty.
Łyżka 1/2 łyżeczki konfitury do każdej skorupki; wierzch z kostką sera i pół orzecha pekan.
Piec jeszcze 5 minut lub aż ser się rozpuści; podawać natychmiast.
* 24 krakersy z winem i serem mogą być zastąpione. Top każdy krakers z 1/2 łyżeczki konfitury, ser, i pekan pół; umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera. Do testowania użyliśmy krakersów Prima Gourmet.