Tarty Amaretto Z Malinami

Tarty Amaretto Z Malinami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tarty Amaretto z malinami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz amaretto, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarty Z Kremem Malinowym, Tarta Jabłkowo-Malinowa, oraz Tarta Cytrynowa Z Żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz okruchy, masło i 1 łyżeczkę cukru, rzucając widelcem, aż będzie wilgotny. Podzielić mieszaninę równomiernie pomiędzy 2 (75-calowe) ceramiczne naczynia crme brle pokryte sprayem do gotowania. Wciśnij mieszankę do dna naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
CukierCukier
3
Piec w 350 przez 10 minut lub do lekko rumiane; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/4 szklanki mleka, 3 łyżki cukru, skrobię kukurydzianą, sól i żółtko w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Podgrzać 3/4 szklanki mleka na średnim ogniu w małym, ciężkim rondlu do 180 lub do momentu, aż małe pęcherzyki utworzą się wokół krawędzi (nie gotować). Stopniowo dodawać gorące mleko do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Umieścić mieszaninę na patelni; gotować na średnim ogniu, aż będzie gęsty i bąbelkowy (około 5 minut), stale mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z likierem i wanilią. Łyżka budyniu do małej miski; umieścić miskę wewnątrz średniej wypełnionej lodem Miski na 10 minut lub aż krem osiągnie temperaturę pokojową, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
LikierLikier
WaniliaWanilia
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć miskę z lodu; łyżkę kremu do przygotowanych skórek. Przykryć i schłodzić 2 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Odkryj tarty. Ułóż 1/4 szklanki malin na wierzchu każdej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
10
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn