Tartaletki Z Jagodami Cytrynowymi
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Tartlety z jagodami cytrynowymi mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jeżyn, jajek, ciasta francuskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 338 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Łatwe Tartaletki Z Jagodami Cytrynowymi, Tartaletki Z Jagodami Ricotta, oraz Letnie Berry fizz tartlets.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub silikonową matą do pieczenia.
Umieść zamrożone ciasto francuskie na powierzchni roboczej posypanej mąką. Pozostawić do rozmrożenia na 2 do 3 minut. Używając okrągłego kutra do ciastek lub ciastek o średnicy od 1,5 do 2 cali, Wytnij 12 okrągłych kawałków.
Na przygotowaną blachę ułożyć ciasto. Używając nieco mniejszego okrągłego foremki do ciastek lub ciastek, Wytnij wewnętrzne okręgi w każdej rundzie ciasta, pozostawiając je na swoim miejscu.
Posmaruj każdą rundę ciasta ubitym jajkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i nadmuchane, 13 do 15 protokół. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed napełnieniem.
Pokroić wokół małego wewnętrznego koła każdej rundy ciasta i delikatnie wcisnąć go w dół. Każdą tartletkę napełnij twarogiem cytrynowym, a następnie polej jeżyną. Pył z cukrem cukierniczym.