Tartaletki Z Jagodami Cytrynowymi

Tartaletki Z Jagodami Cytrynowymi
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Tartlety z jagodami cytrynowymi mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jeżyn, jajek, ciasta francuskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 338 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Łatwe Tartaletki Z Jagodami Cytrynowymi, Tartaletki Z Jagodami Ricotta, oraz Letnie Berry fizz tartlets.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub silikonową matą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść zamrożone ciasto francuskie na powierzchni roboczej posypanej mąką. Pozostawić do rozmrożenia na 2 do 3 minut. Używając okrągłego kutra do ciastek lub ciastek o średnicy od 1,5 do 2 cali, Wytnij 12 okrągłych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
HerbatnikiHerbatniki
Pliki CookiePliki Cookie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Na przygotowaną blachę ułożyć ciasto. Używając nieco mniejszego okrągłego foremki do ciastek lub ciastek, Wytnij wewnętrzne okręgi w każdej rundzie ciasta, pozostawiając je na swoim miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Posmaruj każdą rundę ciasta ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i nadmuchane, 13 do 15 protokół. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed napełnieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokroić wokół małego wewnętrznego koła każdej rundy ciasta i delikatnie wcisnąć go w dół. Każdą tartletkę napełnij twarogiem cytrynowym, a następnie polej jeżyną. Pył z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
JeżynyJeżyny
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn