Tartaletki Orzechowe
Tartlets orzech może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 560 kalorii, 7G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ciasto ciasto crust, złoty brązowy cukier, miód, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tartaletki Orzechowe, Tartaletki z Brie i orzechami, oraz Kremowe Tartaletki Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozwałkować 1 krążek ciasta na powierzchni mąki do 6-calowego okrągłego.
Przenieść na patelnię tartlet o średnicy 4 1/2 cala z wyjmowanym dnem. Naciśnij crust na dolnej i górnej stronie patelni; trim zwis do 1/2 cala. Złóż zwis i naciśnij, tworząc podwójne grube boki. Powtórz z pozostałymi krążkami ciasta i jeszcze 5 patelniami. Schłodzić skorupy podczas napełniania.
Śmietanę i kolejne 5 składników wymieszać w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło; gotować, aż mieszanina pęcherzyków gęsto i kolor ciemnieje lekko, o 6 protokół.
Zdjąć z ognia; wymieszać orzechy włoskie.
Umieść skórki na blasze do pieczenia. Podziel wypełnienie między skorupy.
Piec tartlets aż wypełniając pęcherzyki gęsto i skórki są złote, o 25 protokół. Schłodzić tartlets w patelniach na stojaku 5 minut.
Usuń boki patelni, gdy tartlets są jeszcze ciepłe.
Podawać lekko ciepłe lub w temperaturze pokojowej.