Tartaletki Karmelizowane-Cebulowe
Tartaletki karmelizowane-cebulowe to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 13 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, crème fraîche, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Karmelizowane Tartaletki Cebulowe, Karmelizowane Tartaletki Cebulowe, oraz Karmelizowane Tartaletki Cebulowe.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Gotować cebulę, masło, woda, sól, i pieprz, pokryte, w 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie małym ogniu, 10 protokół.
Zdjąć pokrywkę i gotować, często mieszając, aż cebula będzie głęboki złoty kolor i bardzo miękkie, o 25 protokół.
Podczas gdy cebula gotuje, rozwałkować ciasto do nieco mniej niż 1/8 cala grubości.
Wytnij 12 rund nożem i lekko wciśnij każdą do kubka mini-muffin.
Piec do bladego złota, 10 do 12 protokół.
Wyjąć skorupki tartlet z patelni muffin.
Wymieszać ze sobą śmietanę i szczypiorek, podzielić na skorupki, a następnie polać karmelizowaną cebulą.