Tarta Śmietankowo-Jagodowa
Tarta śmietankowo-jagodowa jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać prażone migdały chrupiące batoniki granola, serek, maliny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta Śmietankowo-Jagodowa, No-Bake Mixed Berry Cream Cheese Tart for # SundaySupper, oraz Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce zmiażdżyć 1 szklankę truskawek blenderem lub widelcem. Rezerwa pozostała 1 szklanka truskawek.
W średniej misce zalać żelatyną wrzącą wodą; mieszać około 2 minut lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny. Zmiażdżone truskawki wymieszać z żelatyną. Przechowywać w lodówce 20 minut.
Tymczasem, pozostawiając batoniki granoli w torebkach, zmiażdż batoniki granoli wałkiem do ciasta.
Posypać rozdrobnione granola w dolnej części 9-calowy ungreased szklanej płyty pie, popychając okruchy w górę strony płyty, aby skorupa.
W małej misce, beat twarogu, cukru i ekstraktu migdałów z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Kropla przez łyżki na rozdrobnionej granoli; delikatnie rozprowadzić, aby pokryć dno skorupy.
Delikatnie złóż jagody, maliny i pozostałą 1 szklankę truskawek do mieszaniny żelatyny. Łyżka na mieszance serek. Przechowywać w lodówce około 3 godzin lub do firmy.