Tarta z szynką i porem
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 21g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 364 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, porów, śmietany / whipping i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta Z Pora, Tarta Z Pora, oraz Tarta Z Porem I Czerwoną Chardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto, włóż je do patelni i przyciąć krawędzie.
Rozgrzać olej na patelni na medium.
Dodać szynkę i saute, aż zacznie się lekko złoty kolor, o 7-10 protokół i odstawić.
Roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodać pory i saute do miękkości, o 7-10 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o minutę i usunąć z ognia.
Wymieszać jajko, śmietanę i musztardę.
Wymieszać szynkę, por, mieszaninę jajek i 1 szklankę sera i wlać do skorupki tarty.
Posypać pozostały ser na wierzchu.1
Piec w nagrzanym piekarniku 177°, aż ser stopi się skorupa ciasto jest jasnozłoty brąz, o 20 protokół.