Tarta z ricottą, szynką i cebulką

Tarta z ricottą, szynką i cebulką
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, ser ricotta, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tarta Fetan i Scallion, Tarta Ze Szparagami I Cebulką, oraz Tarta Z Pieczarkami, Szpinakiem I Cebulką.

Instrukcje

1
Umieść blachę do pieczenia na górnej półce piekarnika; rozgrzej do 425 stopni. 1 łyżką masła posmarować 9-calową, karbowaną patelnię tartą. Wyłożyć patelnię z ciasta do pizzy, ostrożnie dociskając ją do boków; przyciąć nadmiar ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ricottę, śmietanę i jajko ubić w średniej misce. Mielenie tyle Zielona scallion tops zrobić 2 łyżki; dodać do mieszaniny ricotta wraz z pietruszką i koperkiem. Doprawić pieprzem. Pokrój Pozostałe szalotki na 1/2-do 1/4-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Mięso MieloneMięso Mielone
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Podgrzać pozostałe 2 łyżki masła na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać pokrojone szalotki i 2 łyżki wody; gotować, aż szalotki są miękkie i zacząć skwierczeć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Zdjąć z ognia i dodać szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Rozłóż wszystkie, z wyjątkiem kilku łyżek mieszanki scallion na przygotowanej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Wlać mieszaninę ricotta, a następnie rozrzucić pozostałą mieszaninę scallion na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
8
Piec tartę na rozgrzanej blasze do pieczenia przez 20 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złota i nadzienie zostanie ustawione. Pozostaw na patelni przez 5 minut, a następnie usuń i pokrój.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn