Tarta z porem i cebulą z ziołami Chèvre

Tarta z porem i cebulą z ziołami Chèvre
Tarta z pora i cebuli z ziołami Chèvre jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 966 kalorii, 23G białka, oraz 67 g tłuszczu. Jeśli masz jajko, pieprz, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Tarta Ziołowo-Porowa, Tarta cebulowo-ziołowa, oraz Herb Chevre Fig Spread.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Przetnij arkusze ciasta francuskiego na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
3
Wytnij paski o szerokości 1/4 cala z każdej strony każdego kawałka, w wyniku czego otrzymasz 8 długich pasków i 8 krótkich.
4
Posmaruj obramowanie o szerokości 1/4 cala na 4 większych podstawach z myciem jajkiem i umieść pokrojone paski ciasta na górze, aby utworzyć podniesioną krawędź. Naciśnij delikatnie, aby przylegać. Schłodzić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Wymieszać kozi ser z połową ziół w małej misce, aż będzie miękki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozprowadzić równomiernie na dnie każdej tarty i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek, dodać por i zieloną cebulę. Smażyć do miękkości i półprzezroczyste, o 5 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Masę porów ułożyć na kozim serze na środku każdej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
9
Posypać pozostałymi ziołami i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Brush krawędzie ciasta z pozostałym umyć jajkiem, i piec 18 do 20 minut lub aż ciasto jest złocisty brązowy i chrupki. Pokroić i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn