Tarta z pomidorami i karczochami

Tarta z pomidorami i karczochami
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 862 kalorie. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, marynowane karczochy, suszone pomidory wypełnione olejem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, Tarta Karczochowa, oraz Tarta Z Grzybami Karczochowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozwałkuj każdy arkusz ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach 12 na 14 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Umieść na blasze do pieczenia i złóż na krawędziach każdego ciasta, tworząc 1/2-calową granicę. Dno ciasta nakłuć widelcem; odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Ułóż pomidory, karczochy i sery na cieście francuskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, PodzielonyNa 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, Podzielony
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Posypać włoską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy brzegi będą nadmuchane i złocistobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Pokroić w mikstury i podawać na gorąco.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn