Tarta z pomidorami i karczochami
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 862 kalorie. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, marynowane karczochy, suszone pomidory wypełnione olejem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, Tarta Karczochowa, oraz Tarta Z Grzybami Karczochowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Rozwałkuj każdy arkusz ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach 12 na 14 cali.
Umieść na blasze do pieczenia i złóż na krawędziach każdego ciasta, tworząc 1/2-calową granicę. Dno ciasta nakłuć widelcem; odstawić na bok.
Ułóż pomidory, karczochy i sery na cieście francuskim.
Posypać włoską przyprawą.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy brzegi będą nadmuchane i złocistobrązowe.
Pokroić w mikstury i podawać na gorąco.