Tarta Z Pesto Pomidorowym
Pomidorowa tarta Pesto to Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 158 g tłuszczu, oraz w sumie 2188 kalorii. Na $7.02 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów hunt ' s®, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, arkusza ciasta francuskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Tarta Z Pesto Pomidorowym, Tarta Z Cukinią, Pomidorem I Pesto, oraz Tarta z parmezanem pomidorowo-bazyliowym Pesto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spray obramowane blachy do pieczenia z gotowania sprayu; odstawić. Rozłóż arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni; rozwałkuj na 12-calowy kwadrat. Zagniatane krawędzie; umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Rozprowadzić pesto równomiernie na cieście francuskim.
Posypać 1/2 szklanki sera; dodać plastry pomidora w jednej warstwie. Zakończyć równomiernie polewając pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec 17 do 20 minut lub do złotego koloru.
W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią. W przypadku małych kęsów pokrój na 16 kawałków.