Tarta z miodem i Nektarynką z bitą Mascarpone

Tarta z miodem i Nektarynką z bitą Mascarpone
Miód jabłko i nektarynka tarta z bitą Mascarpone wymaga około 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 723 kalorie, 9g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka cukru, nektaryny, sera mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Nektarynowa Tarta Mascarpone, Tarta z nektaryną i Mascarpone w skórce Gingersnap, oraz Babeczki Z Maślanki Nektarynowej Z Bitą Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 1 duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Wyłożyć ciasto francuskie na mąkę i pokroić na 4 równe kwadraty. Oddzielić kwadraty i pozostawić trochę miejsca między nimi na blasze do pieczenia. Stwórz obramowanie wokół wnętrza każdego kwadratu, punktując około 1/2 cala wokół wnętrza kwadratu. Nakłuć ciasto wewnątrz małego kwadratu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Na każdym placu ciasta, nakładają plastry jabłka i nektaryny, w granicach.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Na każdą tartę posmarować owoce roztopionym masłem i posypać 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Piec tarty, aż ciasto będzie złote i jabłka będą miękkie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Każdą tartę skropić 1 łyżeczką miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
Tarty przenieść do stojaków; ostudzić 5 minut.
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
10
Gdy tarty schładzają się, ubijamy mascarpone z likierem pomarańczowym. Każdą schłodzoną tartę ułożyć mascarpone o Smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn