Miód jabłko i nektarynka tarta z bitą Mascarpone wymaga około 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 723 kalorie, 9g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka cukru, nektaryny, sera mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Nektarynowa Tarta Mascarpone, Tarta z nektaryną i Mascarpone w skórce Gingersnap, oraz Babeczki Z Maślanki Nektarynowej Z Bitą Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Linia 1 duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Wyłożyć ciasto francuskie na mąkę i pokroić na 4 równe kwadraty. Oddzielić kwadraty i pozostawić trochę miejsca między nimi na blasze do pieczenia. Stwórz obramowanie wokół wnętrza każdego kwadratu, punktując około 1/2 cala wokół wnętrza kwadratu. Nakłuć ciasto wewnątrz małego kwadratu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F.