Tarta Z Limonkami W Ciemnej Czekoladzie

Tarta Z Limonkami W Ciemnej Czekoladzie
Need a deser bezglutenowy? Tarta z limonką w ciemnej czekoladzie może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kakao, mleko, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarty Kokosowe Z Ciemną Czekoladą, Meksykańskie Tarty Z Ciemną Czekoladą, oraz Bezglutenowe I Bezmleczne Pieczone Figi I Tarty Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; dodać mleko, mieszając trzepaczką do połączenia. Gotować na średnim ogniu 8 do 9 minut lub aż gruby, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Umieścić jajka w małej misce; lekko wymieszać trzepaczką do połączenia. Stopniowo dodawaj jedną czwartą gorącej mieszaniny mleka do jaj, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny mleka na patelni, stale mieszając. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z roztopioną skórką z czekolady i limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
5
Łyżka wymieszać równomiernie do skorupy tart. Powierzchnię wypełnienia każdej tarty przykryć folią i schłodzić 2 godziny lub do całkowitego schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
W razie potrzeby wyjmij tarty z aluminiowych patelni przed podaniem. Każdą tartę ubić 1 łyżką ubitej polewy i, w razie potrzeby, plasterkiem limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn