Tarta Z Limonkami W Ciemnej Czekoladzie
Need a deser bezglutenowy? Tarta z limonką w ciemnej czekoladzie może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kakao, mleko, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarty Kokosowe Z Ciemną Czekoladą, Meksykańskie Tarty Z Ciemną Czekoladą, oraz Bezglutenowe I Bezmleczne Pieczone Figi I Tarty Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; dodać mleko, mieszając trzepaczką do połączenia. Gotować na średnim ogniu 8 do 9 minut lub aż gruby, stale mieszając.
Umieścić jajka w małej misce; lekko wymieszać trzepaczką do połączenia. Stopniowo dodawaj jedną czwartą gorącej mieszaniny mleka do jaj, stale mieszając.
Dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny mleka na patelni, stale mieszając. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 3 protokół.
Zdjąć z ognia; wymieszać z roztopioną skórką z czekolady i limonki.
Łyżka wymieszać równomiernie do skorupy tart. Powierzchnię wypełnienia każdej tarty przykryć folią i schłodzić 2 godziny lub do całkowitego schłodzenia.
W razie potrzeby wyjmij tarty z aluminiowych patelni przed podaniem. Każdą tartę ubić 1 łyżką ubitej polewy i, w razie potrzeby, plasterkiem limonki.