Tarta Z Kremem Limonkowym

Tarta Z Kremem Limonkowym
Need a deser wegetariański? Tarta z kremem limonkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Ten przepis służy 8. Jeśli masz sok z limonki, jajko, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z kremem, Tarta z kremem, oraz Tarta Z Kremem Malinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulsuj razem wszystkie składniki skórki w robocie kuchennym lub ubijaj mikserem elektrycznym, aż ciasto się uformuje. Nacisnąć ciasto równomiernie na dolnej i górnej stronie patelni z mąką palce. Schłodzić skorupę do jędrności, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Forma TartaForma Tarta
2
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Linia powłoki z folią i wypełnić 1 cal masy ciasta, a następnie piec w środku piekarnika, aż krawędź jest blady złoty, o 22 protokół. Ostrożnie wyjąć folię i piec powłoki, aż krawędź jest złoty i dół jest blado złoty, o 20 minut więcej. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
1
Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wszystkie składniki kremu wymieszać w misce z trzepaczką (nie ubijać), aż się połączą. W płytkiej patelni do pieczenia umieścić skorupkę tarty (na patelni) i wlać trzy czwarte kremu do skorupki. Ostrożnie umieścić tartę w środku piekarnika i wlać pozostały krem do skorupy z małą filiżanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma TartaForma Tarta
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
3
Piec tarta aż tylko ustawić w centrum, o 1 godzinę. Ostudzić tartę całkowicie na patelni tartowej na stelażu, następnie schłodzić, przykryć, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny. Tuż przed podaniem usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
1
* Tarta skorupa może być pieczona 3 dni wcześniej i przechowywana, owinięta folią, w chłodnej temperaturze pokojowej. * Tarta może być schłodzona do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn