Tarta z groszkiem i dymką

Tarta z groszkiem i dymką
Groch & spring onion tarta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, groszek, dymka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Dymka, Tarta ze szparagami i dymką, oraz Tarta z kozim serem, dymką i orzechami laskowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz 6.To zrobić ciasto, przewracać mąkę ibutter do robota kuchennego, i pulseuntil mieszaniny przypomina finebreadcrumbs.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Dodaj ser iPulse połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Dodać 2-3 łyżki zimnej wody i wymieszać z twardym ciastem.Wyłożyć ciasto na lekko parzoną powierzchnię i krótko zagnieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
4
Rozwałkuj i wyłóż prostokątną puszkę o wymiarach 30 x 20 cm (lub okrągłą puszkę o wymiarach 26 cm) – nie ma potrzeby przycinania krawędzi ciasta. Schłodzić przez 15 minut, a następnie wyłożyć pergaminem do pieczenia, wypełnić fasolą i piec na ślepo przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
5
Usuń pergamin i fasolę, ibake przez kolejne 10 minut, aż biscuitybrown biscuitybrown. Przycinaj nadmiar ciasta małym ostrym nożem.Zmniejsz piekarnik do 180C / 160C wentylator / gaz 4.Roztopić masło na patelni, dodać cebulę i delikatnie smażyć przez kilka minut, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
6
Dodać groszek, doprawić i gotować delikatnie mieszając, przez kolejne 5 min.Wrzuć do malaksera z mlekiem i przecier.Jajka ubić w dużej misce, następnie ułożyć w Creme fraîche, gałce muszkatołowej, połowie sera, przecieru grochowego i posmarować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wlać do ciasta i posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Piec przez 25-35 min, aż nadzienie będzie lekko zarumienione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn