Tarta z cebulą, serem i boczkiem
Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 8G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś masło, żółtko, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Cebulowo-Serowa Bekonowa, Tarta z cebulą i boczkiem, oraz Tarta z cebulą i boczkiem.
Instrukcje
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Dodać masło i skrócić; za pomocą zakrętów on / off, pokroić, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać 2 łyżki wody lodowej i proces, aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody lodowej przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej do 11-calowej rundy.
Przenieś do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Naciśnij ciasto na dole iw górę strony patelni. Przekłuj skórkę widelcem. Zamrozić 10 minut. Skórkę wyłożyć folią; wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Piec, aż skorupa jest ustawiona i częściowo gotowane przez, o 15 minut dłużej. Ostudzić skórkę podczas wykonywania nadzienia. Utrzymuj temperaturę pieca.
Podsmażyć boczek na średniej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 4 protokół.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Dodaj cebulę i szczyptę cukru do kapieli na patelni i smażyć, aż cebula jest głęboko złoty kolor, o 20 protokół.
Ubij śmietanę, jajko, żółtko, pieprz, sól i gałkę muszkatołową w małej misce do wymieszania.
Cebulę rozłożyć na dnie upieczonej Skórki, posypać boczkiem, następnie serem.
Piec, aż ciasto jest nadmuchane i nadzienie jest ustawione, około 25 minut. Chłodna tarta na stojaku 10 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.