Tarta Szpinakowa Bez Skórki
Przepis bez skórki Grzyb szpinak tarta może być wykonana w około 50 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 12g tłuszczu i w sumie 211 kalorii. Za 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, grzybów, mieszanki serów meksykańskich i mleka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 91%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Quiche ze szpinakiem i grzybami bez skórki, Quiche ze szpinakiem i grzybami bez skórki, oraz Quiche ze szpinakiem i grzybami bez skórki.
Instrukcje
Płaszcz 9 cali. talerz do ciasta ze sprayem do gotowania.
Posyp spód i boki bułką tartą; wytrząśnij nadmiar. Odłóż talerz na bok.
Na patelni nieprzywierającej smaż grzyby i cebulę na oleju przez 12-14 minut lub do momentu, gdy cały płyn wyparuje.
Zdjąć z ognia; dodać szpinak.
W misce wymieszaj mleko, substytut jajka, sól i pieprz. Dodaj mieszankę szpinaku, 1 szklankę mieszanki sera meksykańskiego i parmezanu.
Wlać do przygotowanego talerza do ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Posyp pozostały ser wokół krawędzi tarty.
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Tarta w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.