Chorizo i farsz do chleba kukurydzianego
Chorizo i farsz do chleba kukurydzianego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz chorizo, seler, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Farsz Do Chleba Kukurydzianego Chorizo, Chleb kukurydziany i farsz Chorizo, oraz Chile-pieczony indyk z Chorizo-farszem do chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować chorizo na patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz został oddany, o 5 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dodać cebulę, marchew, seler, i czosnek do chorizo i gotować, aż warzywa karmelized, o 10 protokół.
Dodaj pokruszony chleb kukurydziany, rosół z kurczaka, i kolendra. Upewnij się, że sam farsz nie jest suchy, ale jednocześnie nie jest mokry.
Umieścić farsz w masle zapiekanki i piec w piekarniku, aż ogrzane i lekko rumiane, o 20 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 29 dolarów za butelkę.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.